Vrouw vast in schoorsteen ex

Vrouw vast in schoorsteen ex

Een vrouw is eerst gered en daarna gearresteerd. Ze zat vast in de schoorsteen van de man waarmee na online contact een aantal dates mee heeft gehad.

Brandweermannen in Ventura County, California, reageerde op een melding van een buurman die een vrouw had horen huilen. Ze troffen de vrouw aan in de schoorsteen en hebben haar met beitels en afwasmiddel moeten bevrijden.

De 30 jaar oude vrouw is daarna gearresteerd omdat ze verdacht word van poging tot inbraak, en het geven van valse informatie aan de politie.

schoorsteen vast vrouw

Eigenaar schoorsteen

Volgens de politie kent de vrouw de eigenaar van het huis, deze man was niet aanwezig toen de vrouw de zwarte pieten actie uitvoerde. De politie deed verder geen uitspraken.

Echter zijn er diversen media die berichten dat ze de man online ontmoet had en daarna een aantal dates heeft gehad met de man. De man bevestigde inderdaad dat de man een aantal dates had gehad maar ondanks de relatie beëindigd had

De man heeft ook aangegeven dat hij voorzichtiger gaat zijn met wie hij in zijn huis laat, om die reden wou hij ook niet dat zijn naam bekent werd.

De vrouw had geen duidelijke verwondingen, maar is voor de zekerheid gecontroleerd in het ziekenhuis.

Van de schoorsteen is na dit alles weinig meer over, echter heeft familie van de vrouw aangeboden de schade te vergoeden.|