Vaderdag cadeau vreemds

Six Pack Beerbelt

Op moederdag geven we lieve dingen en eren we mama, op Vaderdag nemen we papa in de maling. Rare presentjes worden steeds meer een traditie op Vaderdag, dit ook omdat de vaders dit vaak leuker vinden, mannen blijven kinderen. Op Dasvreemd daarom  een paar tips om je vader een met een apart Vaderdag cadeau te verwennen.

Vaderdag cadeau bierSix Pack bierriem

Je vader droomt vast van een Sick Pack, maar gebruikt de Sixpack meestal bij het eten van een biefstuk. Deze riem is dan waarschijnlijk geschikt voor hem. Het zorgt ervoor dat er 6 biertjes binnen handbereik kunnen worden meegedragen. Aan de voor of achterkant te dragen!

VW bus tent

vw bus tentBlijft jou vader ook hangen in het verleden en praat hij over de dagen dat hij met ze busje door het land toerde? Laat hem oude tijden herleven met de 1965 VW bus tent De ruime 4 persoonstent is een heuse replica op ware grootte van de bekende Volkswagen  camper uit 1965. Razende populair bij de vrijgevochten van die tijd. Twee apart gescheiden ruimte met een rits naar buiten. Niet te lange mensen kunnen zelfs rechtop staan , hij is 1.83 cm hoog. In totaal is de tent 3.88 meter lang.

Zonnebril met bieropener

zonnebril bieropenerEen zonnebril met ingebouwde bieropener. Ideaal voor op de camping, tijdens het vissen of waar dan ook. Zon en bier zijn dan ook een logische combinatie. Verkrijgbaar in verschillende vormen, bijvoorbeeld gewoon een betaalbare, of een onverwoestbare van titanium!

 

 

 my little pony boxershortMy little pony boxers

Papa heeft altijd al stiekem met de My Little Pony’s van zij zus gespeeld. Met dit Vaderdag cadeau kan hij ze liefde van vroeger bij zich dragen zonder dat het opvalt. Alleen is het de vraag of je moeder er nog warm van wordt. Met deze boxershorts is hij vast in zijn nopjes (ook al zal hij dat niet laten merken)

De Bacon Wallet

bacon portemonneeMannen houden van vlees, veel vlees. Altijd en overal. Is jou vader zo een man? Dan is dit de portemonnee voor hem. Altijd zijn varken op zak. Deze Bacon Wallet biedt plaats aan 6 creditcards en natuurlijk ook euro biljetten.

 

 

zombie kitZombie Kit

Als de zombies komen, staat jou vader natuurlijk vooraan om ze te bestrijden. Geef hem een krat vol hulpmiddelen om de strijd voorbereid aan te gaan! Dit krat zit vol spullen om klaar te zijn voor de apocalypse. Spullen zoals een stoer mes, blik spam en duck tape mogen niet ontbreken! Inclusief zombie handleiding!