Obama heeft wat met Beyoncé?

Op enkele sociale website gaat het gerucht dat Barack Obama en Beyoncé Knowles een affaire zouden hebben. Een franse fotograaf meld dat de de Washington Post dit wil gaan onthullende, de krant zegt echter van niets te weten..

Op de radio gaf Pascal Rostaing  aan bewijzen te hebben voor dit bijzondere verhaal. Hij gaf dit aan op de franse zender Europe 1. De fotograaf heeft een reputaie op het gebied van onthullingen van affaires. Tot nu toe was het geen onzin en klopte het wat de fotograaf beweerde. Hij had gelijk toen hij aangaf dat bijvoorbeeld Albert van Moaco een zoon had en de prinses Carloine een onderonsje had met de bekende tennisser Guillermo Vilas.

De Washington Post is geen kleine krant en word ook gerecepteerd in heel Amerika. De fotograaf houd vol dat ze snel met de onthulling van deze relatie komen. Als dit er uitkomt zal dit inderdaad vreemd wereld nieuws zijn.

De geruchten zijn er al een tijdje dat de relatie van de president met Michelle niet helemaal lekker loopt. Enkele weken terug kwam er al naar buiten dat ze apart slapen, kamers genoeg in het witte huis.. Beyoncé is getrouwd met Jay-Z, het is de redactie van Dasvreemd.nl niet bekent hoe hun relatie er nu voor staat.