Miljonairs Mislukt


Mislukte Miljonairs.
Miljonair zonder tanden, miljonair achter de vuilniswagen. Leven van 380 euro per week met 12 miljoen op de bank.

Lotto Weekend Miljonair Marlene Grabherr

Grabherr-64x64Marlene Grabherr was 1 van de  eerste die het voor elkaar keer dat miljoen ook werkelijk te winnen, dit in de Duitse variant van Lotto Weekend Miljonairs. Het geld ging stromen, nieuwe auto, familie blij! Helaas is er 10 jaar verder een stuk minder te lachen.

 

Ze was wel erg druk met uitgeven.. Niet 1, maar 5 nieuwe auto’s. Ook heerlijke reizen door Europa zijn uitgevoerd. Natuurlijk kon de familie ook wat lenen, alleen hebben we dat nog even niet terug (komt vast goed!)

Geld is er niet meer, familie blijkbaar ook niet meer thuis..Alleen het nieuw gekochte huisje is er nog, maar geld voor de tandarts helaas even niet..Een baan voor haar is er even niet, en het monteurs loontje van haar man is het ook net niet. Dus ze is weer terug bij af..


Miljonair achter de vuilniswagen

De de Britse Michael Carroll kon er ook wat van. Hij won 11,5 miljoen euro! Deze man stopte direct met zijn baan als vuilnisman en zijn leven ging los.

In 8 jaar tijd vlogen de 11,5 miljoen er doorheen. Volgens zijn eigen zeggen is het geld opgegaan aan prostituees, drank en cocaïne. Opmerkelijk is dat hij in deze tijd ook nog deed aan uitkeringsfraude en regelmatig zwart reed in het openbaar vervoer.  Michael loopt tegenwoordig weer achter de vuilniswagen.


Wel miljonair, toch arm

Het kan ook anders. De Schotse zangeres Susan Boyle schijnt een vermogen te hebben van ongeveer 12 miljoen euro, toch moet zijn rondkomen van een 380 euro per week..  Haar managers schijnen een ijzeren greep op haar fortuin hebben.

Susan schijnt echt geen benul van geld te hebben, ze zit zwaar in de put omdat haar grootste angst is dat ze haar fortuin kwijt speelt en terug moet naar haar oude arme leventje.  Ze heeft geen kredietkaart en heeft ze een regeling met de bank waardoor ze wekelijks maximaal 360 euro kan opnemen. Door die voorwaarden is ze verplicht om haar kleren in de plaatselijke supermarkt te kopen en kon ze zich geen meubelen aanschaffen voor haar nieuwe huis. Als ze ergens heen wil, gaat ze met de bus.

Haar management geeft aan dat ze meer geld kan krijgen als ze dit wil.