Menselijke lichaamsdelen te koop. Via Gunther von Hagens

Dat er bijzondere zaken te koop zijn op internet waren we wel achter.. Vandaag een hele webwinkel. De webwinkel van onderzoeker Gunther von Hagens waar je menselijke lichaamsdelen kan bestellen..

Webwinkel in Lichaamsdelen.

hoofd-64x64Online vlees verkopen is kan via winkels van bijv. via  beefensteak.nl of www.kalfsvleesbestellen.nl, Maar menselijke lichaamsdelen als plakjes hoofd, botten, bloedvaten en meer kan bestellen is voor Dasvreemd.nl toch nog nieuw.

Je mag niet zomaar een lichaamsdeel bestellen, je moet eerst even gecheckt worden..

Je kan er onder andere plakjes halen. Plakjes mens, dier of planten. Je kan een horizontale silce krijgen, of een diagonale, van het hoofd, de torso en ga maar door. Elk lichaamsdeel komt aan bod.

De artikelen hebben allemaal een behandeling ondergaan waarbij vocht en vet vervangen zijn door plastic, zo blijven de lichaamsdelen goed lang houdbaar. Je heb al een lichaamsdeel vanaf een paar honderd euro!

Bezoek deze vreemde winkel in lichaamsdelen: www.plastination-products.com

skelet

Omstreden

De eigenaar van de deze web winkel is al een aantal jaar omstreden. Hij werd bekent met een plastinatietechniek, hiermee heeft de onderzoeker in 1997 in Duitsland een tentoonstelling van menselijk lichamen en lichaamsdelen georganiseerd. Vooral de kerken vonden dit geen fijn idee. Zij riepen op tot een boycot van de tentoonstelling. Ook is hij bekent van het programma; Anatomie voor beginners, waarin hij menselijke lichamen voor de camera ontleedt.

Gunther von Hagens

De onderzoeker Gunther von Hagens is geboren als Gunther Gerhard Liebchen in Alt-Skalden op 10 januari 1945.

Werd bekent met zijn plastinatechniek, met deze techniek zetten hij een tentoonstelling op: Körperwelten. In Nederland en het verenigd koninkrijk was hij te zien met het programma Anatomie voor beginners. Begin 2007 was er een tentoonstelling BODIES … The Exhibition, echter had Von Hagens geen binding met het bedrijf die dit organiseerde. In 2008 was Von Hagens in de show Eat to save your life van Jamie Oliver, hier liet hij via een doorsneed van een lichaam zien wat de gevolgen zijn van een slecht dieet.