Meisje vast in put om iPhone

vast in put iphone

input iphone-Schoolmeisje Ella Birchenough belande in de problemen toen ze haar telefoon in een afvoerput liet vallen. Ze wou haar telefoon niet zomaar kwijt en kwam vast te zitten.
De 16-jarig liet de iPhone uit haar handen glippen toen ze met een vriend aan het praten was.

Ella tilde de zware putdeksel op om de telefoon te pakken, en ging met haar voeten eerst het riool in. Binnen een paar seconden zat ze vast en bevond ze zich in een lastige positie midden in Dover. Ze riep voorbijgangers om hulp en voer om haar moeder te halen die dichtbij woonde. Haar moeder Joanna, 36 jaar, kwam aan op de plaats des onheils en en belde 999 (112 in Dover) Gelukkig voor ons nam ze ook even de tijd om foto’s te maken.

 

vast in put om iphone

De brandweermannen kwamen haar bevrijden uit de put.

Elle gaf zelf aan:

Ik was aan het praten en wou mijn telefoon wegstoppen in mijn zak, toen viel hij in de put. Ik dacht bij mezelf; ” Ik laat dit niet zomaar gebeuren” en ging de put in om de telefoon te pakken.
Ik zat niet eens echt vast, ik had iemand nodig om mij omhoog te tillen, maar mijn moeder deed heel paniekerig. Toen ze mij eruit getrokken hadden, ben ik thuis gelijk in bad gegaan. Ik denk dat er alleen wat in de put zat, maar nam het zekere voor het onzekere. Ik moest de hele tijd lachen, ik zie de leuke kant er wel van in.