Lerares laat jongen verstopte WC legen

De meeste van ons zijn wel eens gestraft voor het 1 of ander toen we op school zaten. Maar in Coral Springs ging het er wel erg ouderwets aan toe.  Zelf in de gevangenis krijgen mensen niet meer zulke straffen.

Een 10 jarige jongen zou er opzettelijk voor gezorgd hebben dat de WC verstopt is geraakt. Dit zou gebeurt zijn met behulp van een hele berg WC papier. Dit is allemaal nog niet zo heel vreemd nieuws, echter zou zijn lerares hem voor straf gedwongen hebben de WC met zijn blote handen te schoonmaken! De Bak vol met urine en WC-papier is dus door hem geleegd zonder handschoen of iets dergelijks. De lerares is gearresteerd wegen kindermishandeling.

Het verhaal wordt nog viezer.. Het schijnt dat de leerling achteraf ook geen zeep en water kreeg om zijn handen mee schoon te maken, ze heeft hem laten staan met zijn handen nog onder de urine.

Volgens CBS Miami, stond het volgende in het politie rapport:

De verdachte denkt niet dat er iets verkeerd is gegaan, behalve dan dat ze ervoor in de problemen is geraakt. Ze ziet niet in dat er iets verkeerd is met een kind blootstellen aan urine

 

  • Altijd bij de Tijd!

    Zo erg is dit toch ook niet? een beetje strenger mag best tegenwoordig