Lego of een gelukkig huwelijk.

Lego Huwelijk

Een Zweedse Lego liefhebber heeft zijn 300 kilo verzameling aan lego blokjes te koop gezet voor 11,500 dollar op een biedsite om zijn huwelijk te redden. 

De advertentie die geplaatst is op de marktplaats site Blocket de advertentie riep snel op de populaire Zweedse site een hoop aandacht op met de titel “300kg Lego – om mijn huwelijk te redden” 

Lego eruit of jij eruit..

jij kan het verschil maken! Redt mijn huwelijk.”  Stond er in de advertentie die afgelopen vrijdag geplaatst werd. “now get this shit out!” had zijn vrouw geroepen. De plaatser van de advertentie wist toen niet zeker of ze het over hem of zijn Lego blokken verzameling had, maar denkt toch dat het over de Lego ging.

Liefhebbers, die een goedkope partij Lego op de kop willen tikken, moeten wel voor een aardig groot vervoermiddel gaan zorgen. De partij wordt verpakt in enkele tientallen containers en weegt een flinke 300 kilo. Daar is zonder de 20 kilo aan Lego bouwtekeningen.

Liefhebber die op zoek zijn naar bepaalde Lego onderdelen hoeven niet te reageren, de koper geeft aan dat het spul niet verkocht word in losse onderdelen of pakketjes, alles moet in 1x gekocht worden.

Lego te koopTechnisch en Space Lego

Tussen de verzameling zitten verschillende pakketten van Technisch Lego, ontworpen voor de geavanceerder bouwers, zoals de op afstand bestuurbare excavator Volvo.
Er zitten ongeveer 44 kilo aan wielen en banden en zo een beetje de complete collectie van de Lego Space collectie in de verzameling.  De verzameling is goed bewaard op de een donkere en droge lokatie in de kelder voor een jaar of 10.

Ondanks wanhopige verzoeken van de Zweedse media, wil de verzamelaar tot nu toen niet meedoen aan een interview, ondanks zijn bijzondere oproep in zijn advertentie, wil hij geen media aandacht.

Wij zijn benieuwd waar de verkoper mee gaat spelen als zijn blokjes verkocht zijn.