Vrouw vraagt brandweer kuisheidsgordel los te knippen

Vrouw vraagt brandweer kuisheidsgordel af te knippen

Een vrouw in Italië is vorige week bij de brandweer naar binnen gelopen omdat ze de sleutel was verloren van haar kuisheidsgordel. Ze zocht hulp om hem los te krijgen, dit volgens de lokale krant Il Messaggero .

Vrouw verliest sleutel keusheidsgordelDe 60 jaar oude vrouw vertelde dat ze woonde in de stad Padua en ze hulp nodig had bij het los knippen van een hangslot. De brandweermannen vroegen daarop waar ze woonde, ze gingen er vanuit dat ze zichzelf had buitengesloten. Bij deze vraag tilde de vrouw haar trui op en liet het ijzeren geval zien.

Dragen tegen aanranding

Nadat de brandweermannen het slot van de kuisheidsgordel hadden opengeknipt, deden ze verder onderzoek naar de vrouw. Ze dachten dat ze misschien slachtoffer was van huiselijk geweld en gedwongen was de kuisheidsgordel te dragen. Echter gaf de vrouw zelf aan dat ze de kuisheidsgordel had omgedaan, nadat ze zich zorgen was gaan maken over seksueel geweld. De nieuwsberichten stonden er vol mee.

De vrouw of de brandweer, had verder geen commentaar over het incident.

De Kuisheidsgordel

Een kuisheidsgordel is een soort onderbroek die meestal van metaal of een onbreekbaar materiaal is. Het wordt meestal direct op de huid gedragen. Vroeger werd het vooral gebruikt als seksueel disciplineringsinstrument, het dient namelijk om de drager het onmogelijk te maken om normale geslachtsgemeenschap te hebben. Ook is het soms niet mogelijk te masturberen of anale binnen te dringen.

De kuisheidsgordel kan door mannen en vrouwen gedragen worden, uiteraard zit er dan wel verschil in de vorm.