Gezin verkoopt huis inc de huiskat

kat verkocht met huis

Een gezin in Australie heeft voor een extra $140.000 hun kat meeverkocht met het huis. 

Deze vreemde deal werd gesloten nadat een potentiële koper het huis had bekeken en melde dat hij het huis wel wou kopen zolang de kat (Tiffany) bij de deal zat.

De eigenaars van de kat deden hier niet moeilijk over en gingen akkoord met het verkopen van het huis inclusief hun geliefde huisdier.

De eigenaar van het huis melde dat ze verschillende bezichtigingen gehad hadden. Ze maakte grapjes over de kat, omdat iedereen die naar het huis kwam kijken ook de kat heel leuk vond. Ze grapte tegen hun makelaar dat “de kat met het huis kwam” Ze hadden toen niet verwacht dat dit uiteindelijk daadwerkelijk een clausule in het koopcontract zou worden.

kat te koop met huis

Het huis werd geveild en het bieden was net over de 2.06 miljoen australische dollars gekomen, toen een bieder op het laatste moment $2,2 miljoen bood. Dit met de voorwaarde dat de kat bij de deal zat

De makelaar gaf aan dat hij nog niet eerder zo een deal heeft gesloten.

1 persoon is minder blij met deze bijzondere deal, dat is hun 19 jaar oude zoon Sam. De kat was al 4 jaar onderdeel van het gezin, en de zoon was erg gesteld op het beestje..

Zijn ouders hebben hem beloofd zeer binnenkort langs het asiel te gaan voor een ander huisdier..