De 5 meest nutteloze dingen waar mensen over opscheppen

In Nederland is er iemand die zijn lichaamstemperatuur kan regelen door er alleen maar aan te denken, in Engeland is er een jongen die een nieuwe taal in een week kan leren. Er zijn bijzondere dingen die mensen kunnen in deze wereld. 

Maar voor ieder persoon die iets heel bijzonders kan, zijn er heel veel normale mensen die zich vergissen in hun bijzondere superkrachten. Ze verkondigen hun nietszeggend talent veelvuldig en proberen vaak iedereen er van te overtuigen hoe bijzonder ze wel niet zijn..


Nummer 5: Hoe pittig ze wel niet kunnen eten

pittig eten

 

Als je eens uit eten gaat met een groep mensen, en de kaart heeft naast het menu aangegeven hoe heet iets is, kan je er van uitgaan dat er 1 persoon is die het heetste van de kaart gaat bestellen, puur uit trots. Ze denken niet dat ze van eten gaan genieten, meestal zullen ze zelfs zweten tijdens de maaltijd, maar ze doen het omdat ze willen dat iedereen aan de tafel ziet hoe goed ze wel niet tegen pittig eten kunnen. Ze willen dat iedereen aan de tafel, het personeel en de mensen van de keuken denken;”Deze persoon is echt bijzonder, kijk hem pittig eten.”

Natuurlijk zijn er genoeg mensen die van een pittige bite in hun eten houden, hele landen eten met een pepertje. Maar er is een speciale groep van mensen die zo graag hun pijntolerantie wil showen, zelfs als het om het avondeten gaat. Bij elke hap van het vuur zullen ze zeggen dat het niet voor stelt.

Het ergste is als je toevallig ook nog samenwoont met zo een persoon, elke maaltijd is pure terreur. Hoe goed je er ook tegen kan, een paar uur later moet het er toch weer uit. Dit meestal met alle gevolgen (en dampen) van dien.

Dus ben je zo iemand die heet eet om een punt te maken, wees je er dan van bewust dat je van niemand om je heen respect krijgt. Ze zijn stil omdat proberen te luisteren naar de reactie van je darmen en proberen in te schatten hoeveel tijd ze hebben om weg te komen.


 Nummer 4: Dat ze geen jas aan hoeven

geenjas

Sommige boeddhistische monnikken kunnen door meditatie hun lichaamstemperatuur omhoog brengen, maar de meeste mensen die roepen geen jas nodig te hebben, hangen hun complete zelfvertrouwen op aan hun zogenoemde tolerantie tegen kou. Tijdens de eerste sneeuwval van het jaar zijn ze op straat in alleen hun t-shirt te vinden. Niet om een sneeuwpop te maken, of voor een sneeuwballengevecht, maar om iedereen met een jas aan een mietje te noemen. Voor dit soort mensen zijn handschoenen, dikke jassen en mutsen een symbool van zwakte.

Ter aanvulling zal de persoon je ook nog vertellen over die ene plek waar hij ooit geweest is waar het pas echt koud was en zo ongevoelig is geworden voor een beetje kou.

Meestal zijn dit soort mensen de zelfde mensen niet willen toegeven als ze ziek zijn. In plaats daarvan zullen ze elke jaar hun ingewanden er uit hoesten en daar 4 maanden last van blijven houden.


 Nummer 3: Dat ze zo goed zonder slaap kunnen

zonder-slaap

Elke nacht terwijl jij 6 tot 10 uur bewusteloos in een donkere kamer ligt zijn er blijkbaar honderden mensen met een sterker gestel die hun hele leven bezig zijn met hele belangrijke dingen. het zijn de mensen met slaap anorexia, om in ieder geval denkbeeldige slaap anorexia. Deze groep mensen lijken heel veel tijd over te hebben om jou te vertellen hoe weinig ze wel niet slapen.

Ook zijn ze blijkbaar niet in staat hun slaaptijd uit te leggen per nacht, ze begrijpen het alleen in delen van 3 of 4 dagen. ” ik heb maar 5 uur geslapen de laatste 3 dagen”, ” deze week nog maar 7 uur slaap gehad, het is bizar”

Het zelfvertrouwen van deze mensen hangt niet af van hoe weinig slaap ze krijgen, maar van hoe weinig slaap ze krijgen in vergelijking met jou. Ze doen mee aan een geheime competitie om zo min mogelijk te slapen.

Maar, net als een kind wat probeert wakker te blijven in een wanhopige poging zicht sterk te voelen, zullen ook deze mensen een keer instorten. Ze zullen diep in slaap vallen tijdens een film, vergadering, aan de bar, of waar dan ook ze langer dan 3 minuten stil moeten zitten.


 

Nummer 2: Hoe vaak ze beroemdheden tegenkomen

beroemdheden

Het probleem met deze eigenschap is dat het best een bruikbaar talent kan zijn, als het niet zo was dat het meestal een complexe waardeloze jacht is. Sommige mensen zijn blijkbaar zo goed in het onthouden van gezichten, lichaamsbouw en andere eigenschappen dat ze in staat zijn op 200 meter afstand een beroemdheid van de achterkant te kunnen herkennen.

Als ze deze kwaliteit nu inzetten om vermiste personen en gezochte criminelen te vinden zouden ze echte helden zijn. Maar in plaats daar van gebruiken ze hun gave om Gorden op een druk vliegveld op 100 meter afstand aan te wijzen.

Deze mensen herkennen Mart Smeets als hij op de snelweg, vanuit tegenovergestelde richting met honderd kilometer per uur voorbij zien komen. Wat hun betreft is beroemdheden een mensenjacht die hun gaan winnen. Natuurlijk willen ze deze skill met jou delen om te bewijzen hoe goed deze persoon wel niet is.


 

Nummer 1: Hoe vaak ze zich moet scheren

scherenvaak

De dames kunnen ontspannen bij de nummer 1, want hij telt specifiek voor mannen.

Voor sommige mannen hangt het hele idee van mannelijkheid af aan het gezichtshaar. Als ze zich in de ochtend geschoren hebben en in de middag zitten er al weer stoppels, willen ze dat je dat weet. Ze willen praten over hoeveel scheermesjes ze in de maand gebruiken en dat ze zich op sommige dagen wel 2 x moeten scheren. We moeten weten hoeveel geluk wij wel niet hebben dat we niet met zoveel testosteron hoeven om te gaan. Blaa!