Bruidspaar ziet er uit als tweeling

Ontmoet het bruidspaar wat er uit ziet al een tweeling..

RussiKijk eens wie er voor ophef zorgt in Rusland!

Het is Alison Brooks (links), die getrouwd is met Alina Davis (rechts). Hoe is dit mogelijk in een land waar een huwelijk van 2 mensen met het zelfde geslacht niet mag, er veel geweld is tegen homoseksualiteit?

Simpel, de 23 jaar oude Alina is geboren als man met de naam Dmitry Kozhukhov. Ze noemt zichzelf androgyn wat betekent dat ze zich niet man of vrouw voelt. Dagelijks loopt ze in vrouwenkleding, maar omdat op haar paspoort toch echt staat dat ze man is kunnen de Russische autoriteiten haar simpelweg niet weigeren om te trouwen met een vrouw.

Het koppel had geen probleem met het aanvragen van hun huwelijk, echter heeft het hoofd van burgerlijke zaken hun wel een aantal keer gebeld om aan te geven dat ze niet wilden dat ze beide in een bruidsjurk kwamen. Huwelijken in Rusland waren volgens hem tussen man en vrouw en tussen niemand anders

Dat kan zo zijn, maar er zijn geen regels over manen die jurken dragen, of er bijna precies hetzelfde uitzien als hun bruid, dus ging de ceremonie geen door in het kantoor in Moskou. Toen ze beide aankwamen in witte jurk bij de voordeur werden ze we geweigerd, maar toen ze door een achteringang naar binnen gingen zijn ze toch gewoon getrouwd.

Davis denkt dat dit een doorbraak is voor stelletjes in Rusland, ze geeft aan niet de enigste te zijn met dit soort problemen. Ze heeft contact met verschillende stelletjes die ook gelijksoortige plannen hebben voor het huwelijk. Ze wijst er op dat ze niet geweigerd mogen worden.

Married-couple-man-and-woman-look-like-twins