Agressieve kat Nootdorp opgepakt

Agressieve kat

De bewoners van Nootdorp hebben even in angst geleefd, maar de rust in de straten is weer terug gekeerd. Er was een terreurkat actief. Echter heeft de politie na een diepgaand onderzoek de eigenaar van de agressieve kat opgespoord en word de kat nu binnen gehouden.

Agressieve kat nootdorpDe eigenaar van de hond Drama heeft het bericht van de politie ontvangen, haar hond was onder andere aangevallen door de Agressieve kat. De kater had meer op zijn kerfstok, hij heeft 2 honden aangevallen en zelfs 1 van de eigenaren van een hond. Volgens de berichten zijn deze 2 incidenten slechts een klein deel van de problemen die de kat veroorzaakte. Het blijkt dat de agressieve kat al 2 jaar de buurt in zijn grip heeft met zijn terreur acties.

De politie heeft onder andere een actie op twitter opgezet om de kat op te sporen.

De politie heeft de kat en de eigenaar nu gevonden. Het beest mag niet meer naar buiten en moet binnen blijven op last van de politie.

Labrador nog lang in de dierenkliniek

De stafford Drama (toepasselijk) werd tijdens de wandeling aangevallen, de kat lag te wachten onder een auto en greep de hond in haar nek. Haar baasje probeerde de hond te redden en schopte de kat van de hond af, echter was de kater hiervan niet onder de indruk en beet in haar laars.

Ook een labrador moest het ontgelden en is er slecht aan toe. Ook de hond Yara werd in haar nek gebeten door de agressieve kat. Het beestje moest zelfs geopereerd worden en moet 5 tot 6 weken in de dierenkliniek blijven voor ze hersteld is..