6 Bizarre feiten over Sociale media

Bizarre feiten over Sociale media

Social media, we doen er bijna allemaal aan mee. Wat leuke en bijzondere weetjes over dit fenomeen

1. Als Twitter een land was, dan stond het op plaats 12 van grootste landen

Ja inderdaad, als cyberspace echt land was, het thuisland van alle Tweets, dan zou het net boven de Filepijnen en net onder Mexio staan wat betreft aantal inwoners. Toch is dat maar 1% van de wereldbevolking. Zou het ooit China verslaan?

2. Elke dag word er meer dan 12 jaar aan beeldmateriaal ge-upload op Youtube

Volgens de laatste statistieken van Youtube, is er waarschijnlijk meer tijd aan beeldmateriaal op de site dan de mensheid bestaat. Denk daar even over na… Als je de rest van je leven Youtube kijkt, zie je nog maar een minimaal deel van wat er op staat.

3. 30% van de twitter gebruikers heeft een inkomen hoger dan $100,000

Gezien dat het gemiddelde inkomen van de Amerikanen tussen de $45,000 en $50,000 is, zegt dit wel iets over de mensen die constant een update over zichzelf willen geven. Beroemdheden, directeuren en bedrijven domineren Twitter.

4. LinkedIn krijg 2 nieuwe leden per seconde

Met aanmeldingen van deze proporties, is het niet gek dat het bedrijf zijn omzet elk kwartaal ziet verdubbelen in de laatste 2 jaar.

5. 1 op de 5 stelletjes ontmoet elkaar online

Sociale media lijkt alles te veranderen in ons leven..Dating sites zijn er al een tijdje, maar hun invloed wordt elke minuut groter.

6. Meer dan 5 miljoen foto per dag worden op Instagram gezet.

Om je een idee te geven hoeveel dat is, dat is net zoveel als alle inwoners van Singapore, of het hele land Noorwegen. Het lijkt erop dat Instagram alleen maar populairder wordt, dus zal het aantal foto’s per dag ook alleen maar stijgen!

 

  • disqus_PS0Q2uxnth

    hallo beste mensen, ik heb zo net mijn onderzoek afgerond en uit mijn onderzoek blijkt dat de mensen te vaak de letter a zeggen op een dag. het blijkt niet goed te zijn voor de ademhalen van de mens. er blijkt ook uit mijn onderzoek dat de letter Q heel goed goed is voor de voortplanting. de letter D wordt vaak gebruikt bij lichamelijk contact. de letter J is goed voor de beweging van een mens. en de letter S vinden luizen niet leuk, daarom lopen ze van het hoofd af als ze die letter horen.
    dit bleek uit mijn onderzoek.
    vriendelijke groeten jesmyn