Radioactief Uranium Online te Koop

Uranium te koop


Dasvreemd.nl
heeft weer iets te koop gevonden waarbij we onze vraagtekens zetten..

Radioactief Uranium, giftig materiaal, enzo…  Goed voor  kernwapens en kernreactoren, Amerikaanse M1-tanks schijnen er ook vol mee te zitten. Nu online te koop!! United Nuclear heeft ze op de plank liggen, je hoeft alleen maar te bestellen.

Radioactief Uranium

Vreemde dingen zijn er online te koop, nu kan je ook je radioactief afval online bestellen..Lees over Online uranium halen en wat meer over het spul.

UnitedNuclear.com

UnitedNuclear.com heeft een online zaakje gaande in Uranium en de hele handel daarom heen. Je bent daar op het goede adres om brokken Uranium, laboratorium setjes, meetapparatuur  en alles wat er bij hoort om kernfysisch te spelen.

Uranium Erts

Voor zo een 200$  ben je de trotse eigenaar van een stukje radioactief uranium. Voor deze stukjes blijk je geen vergunning of iets dergelijks nodig te hebben, daar is het niet radioactief genoeg voor. Als je het niet vertrouwd kun je natuurlijk ook gelijk een geigerteller bestellen!

Ook andere Dexterfans kunnen hier hun hart ophalen. Jetmotoren en raketten zitten ook in het pakket van deze bijzonder winkel. Mocht je binnenkort een sollicitatie in de states hebben, bereid je dan voor met je eigen drugskit!

Bestel hier je blokje radioactief aval:
http://unitednuclear.com

Lees meer over Uranium op dasvreemd!