Het vrouwelijk orgasme

Het orgasme van de vrouw. Wistjedatjes over het vrouwelijke orgasme. Fake orgasme, het orgasme trainen, langste orgasme en meer vreemds over het vrouwelijk orgasme!

Fake Orgasme

Het fake orgasme, berucht en beroemd. 90% van alle vrouwen hebben wel eens een orgasme vervalst.(ge – Faked). Een op de tien Britse vrouwen faked het zelfs elke keer dat ze seks hebben!
38% van deze vrouwen geloven niet dat hun partner kan het verschil tussen een echt en nep orgasme te vertellen en één derde van alle vrouwen hebben toegegeven dat ze nooit een orgasme met hun partner hadden.

Hulp nodig bij het faken? Vrouwblog.nl heeft 8 tips online gezet voor het faken van een orgasme!

Sophie Hilbrand faked in het BNN-programma Try Before You Die een orgasme in een vol restaurant. Gebaseerd op de scene van Meg Ryan en Billie Crystal in When Harry Met Sally. Klik hier om dit filmpje te bekijken!

Meerdere Orgasmes

Multiple orgasmes, slechts 15% van de vrouwen zijn in staat tot meerdere orgasmes. De kans op meerdere orgasmes is   groter tijden de maandelijkse periode. Dit omdat er dan een toename is in de circulatie van het bloed naar de vagina. Helaas hebben niet alle vrouwen (of mannen) zin in meerdere orgasme tijdens deze periode..Vrouwen hebben vaker orgasmes na de leeftijd van 35  jaar.

Meerdere orgasmes krijgen kan ook worden gestimuleerd, je kunt er op trainen. De spier die je moet hebben is de PC-spier in de kleine bekken. Deze spier loopt vanaf de anus, onder het bekken door, tot aan de clitoris. je gebruikt hem ook om je plas op te houden.

Een goede oefening om de PC-spier te trainen is:
Tijdens het plassen, probeer de straal enkele malen te onderbreken, je voelt dan ook om welke spier het gaat. Om de spieren te versterken, kunt je ze gedurende de dag steeds samentrekken en weer ontspannen. herhaal deze oefening ongeveer 10x. Doe dit meerdere malen per dag.

Meeste Orgasmes

De meeste orgasme’s zijn geregistreerd door een vrouw in een enkel uur is 134 keer in de 60 minuten.
Het langste geregistreerde vrouwelijk orgasme duurde 43 seconden, met 25 opeenvolgende contracties.


Meer over Orgasmes


  • Altijd bij de Tijd!

    Ik ga even een goed gesprek met mijn vrouw hebben vanavond

  • #JeugdGrapjes ™

    Die van mij traint vooral de pchoofdstraatspier 😛