Lapdance voor je 15de verjaardag van de juf

Een 42-jarige lerares voerde een “full contact” lap dance uit voor een 15 jarige leerling in texas..

n-FELICIA-SMITH-largeDe lerares liet de student volgens de autoriteiten haar billen spanken tijdens een 4 minuten durende lapdance voor haar student die jarig was (15 jaar) Al zijn klasgenoten mochten mee genieten. Volgens de getuigen betrof het een full contact lap dance die de juf voor de leerling opvoerde.

Felicia Smith werd donderdag  beklaagd voor het hebben van een ” ongepaste relatie” met de leerling na dit bijzondere verjaardags-presentje van 4 minuten.
Volgens de tiener zat hij in een stoel terwijl de juf heen en weer bewoon over zijn kruis en hem over zijn hele lichaam betaste. Aan het einde van de show ging ze op haar knieën zitten en legde ze haar hoofd tussen zijn benen, dit alles met de rest van de klas als publiek.

De student heeft wel toegegeven dat hij de juf een paar keer op haar billen heeft geslagen tijdens de show. Bijpassend werd het liedje “happy birthday’ gedraaid tijdens de zwoele dans. Volgens de leerling verklaarde juf haar liefde aan de student tijdens het liedje met de woorden  “I love you, baby. Happy Birthday,”

De juf mag geen les meer geven op haar school en moet zich verantwoorden voor de rechter.